Mâncare stricată la Academia de Poliție. Mai mulți studenți au avut nevoie de îngrijiri medicale

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Mai mulți studenți de la Academia de Poliție din București au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat mâncare stricată de la cantina școlii. DSP a început o anchetă epidemiologică.
Academia de Poliție a ajuns în mijlocul unui scandal după ce mai mulți studenți au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform primelor informații, aceștia au consumat mâncare stricată de la cantina școlii.
Sindicaliștii de la Europol au postat pe pagina de Facebook a organizației fotografii cu ciorbă, cartofi și carne cu viermi.

”Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție se continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.
În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată, cu miros înțepător” a scris pe Facebook Europol.

”Am sesizat toate autoritățile cu atribuții în domeniu și sperăm că nu se va mușamaliza și acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut, când studenții au fost înghesuiți câte 16 în dormitoare, mai rău ca pușcăriașii, în condiții insalubre”, se mai arată în mesajul sindicatului.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top