Domnilor de la Publitrans, sunteţi PENIBILI!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Astăzi, o colegă de-a nostră a trăit aventura vieţii ei. Cu „băieţii” de la Publitrans. Da, da! Ce credeţi că domnii de la Publitrans nu pot face lucruri pe care să nu le uiţi toată viaţa ta? 

Relatam pe larg în materialul: „Cum îşi BATE JOC PUBLITRANS PITEŞTI de călătorii corecţi”, cum poţi să plăteşti amendă, nevinovat. 


Dar staţi să vedeţi! După ce a apărut articolul, a început să se agite lumea pe la societatea care asigură transportul public local în Piteşti. Aaaa, nu vă gândiţi că era mare scofală ca tonomatul a încasat nişte bani pentru care nu a eliberat bilet. Problema mare este că păţania a apărut în presă. Altfel….Dumnezeu cu mila!


Şi oamenii s-au pus pe treabă. Şi au început să o sune pe colega noastră care şi-a permis să sesizeze faptul că tonomatul din Trivale nu funcţionează. Sună unul, întreabă, sună altul, mai cere ceva lămuriri, iar la un moment dat, un domn, tare drăguţ, de la departamentul Deranjamente, recunoaşte că în tonomat s-au găsit bani mai mulţi decât biletele emise. Şi, ce să vezi? Îi face o propunere de nerefuzat. Îi returnează banii încasaţi degeaba. Şi pentru că Publitransul se respectă, nu o cheamă pe colega noastră la sediu, pe centura Piteştiului, ci se oferă să îi lase banii chiar la chioşcul din Trivale, staţia în care nu mergea dimineaţă tonomatul. 

Şi plecăm să încasăm fabuloasa sumă de 1 leu. Acu-i acu’! Trebuie completat un proces verbal de predare-primire. Te legitimezi, că doar nu vrei să încasezi banii tăi, pentru care Publitrans nu a prestat nimic, aşa, cu una cu două. Munceşte, tată, dacă vrei să-ţi recuperezi banii! 
 
Ce să mai comentăm, ce să mai vociferăm? Concluzia e clară: Publitransul a dus PENIBILUL la alt nivel.  


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top