Vă e ruşine să vorbiţi despre voi? Poliţia şi pompierii cei mai…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Să le luam pe rând: Consiliul Judeţean Argeş. Conferinţele de presă ţin 15-20 de minute, preşedintele Dan Manu preferând să aducă la rampă reprezentanţii culturii inexistente din Argeş, mizând pe faptul că neavând ce să-i întrebe presa, va scăpa uşor şi cu mâinile curate…ca de doctor. (Apropo, Dan Manu face trafic pe site cam 200 – 300 de cititori, meteo face şi peste 1 000 de cititori). Feţe diferite, aceleaşi proiecte fără zvâc…inerte, ca şi mandatul lui. Vorbe…Dust în the wind. Doar că noi ne pregătim să intrăm în tornadă, iarna vrajbei noastre e mai aproape ca oricând. Şi nu avem lideri să ne scoată din năpasta care se strecoară şireată şi implacabilă peste un popor care defilează doar cu #.

 

Primăria Piteşti. Ce tânăr, frumos şi glumeţ era primarul Cornel Ionică în campania electorală, şi ce mult îi mai plăceau presa şi oamenii. Ce haios era! Încercaţi să mergeţi acum în biroul lui, pentru că prăpădite de conferinţe de presă nu mai face. Încercaţi să daţi un comentariu pe pagina de Facebook unde a mobilizat  tot aparatul PSD să combată, păcat de tinerii aia cu viziuni mai liberale captivi într-o atmosferă stalinistă. Iar dacă mai ai şi neşansa să fii femeie, pregăteşte-te cu armură! Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi să combaţeţi pe Facebook!

 

Prefectura Argeş- ZERO! Vă invit să citiţi părerea prefectului, despre presă şi cetăţenii judeţului AICI

Aşadar, nişte instituţii considerate obtuze, cu nişte băieţi şi fete care nu au în pregătirea lor primară comunicarea, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi ISU Argeş au găsit o formă de comunicare continuă, ziua şi noaptea. Au format grupuri  pe WhatsApp unde se ţine permanent legătura cu informaţii, texte, poze, video despre evenimentele din judeţ.  Şi, minune, răspund la orice oră la telefon. Şi n-au nici cabină de duş la birou, ca preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.  Felicitări conducerii celor două instituții, dar mai ales comunicatorilor Mădălin, Mădălina, Daniel etc.  SĂ TRĂIŢI!

 

 

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top