ȘTEFAN BENONIE, PRIMARUL DE CARE ARE NEVOIE ANINOASA!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Cu o experiență bogată în administrație și cu realizări concrete în localitate în perioada în care a fost primar, Ștefan Benonie este apreciat de întreaga comunitate și se bucură de sprijinul necondiționat al echipei PSD Argeș pentru proiectele de modernizare a comunei pe care dorește să le implementeze.

La Adunarea Generală a PSD Aninoasa au participat din partea PSD Argeș parlamentari, consilieri județeni și locali, primari din zonă și directori de instituții deconcentrate. Adunarea Generală a fost condusă de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Tot timpul noi am lucrat în echipă. Echipă construită din primar de localitate, Consiliu Local, Consiliu Județean, parlamentari. Argeșenii au încredere în noi pentru că, de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, România s-a dezvoltat. În fiecare localitate s-a trăit mai bine cu PSD la conducere. Și sunt sigur că și la Aninoasa cetățenii au încredere în echipa noastră și în Ștefan Benonie, care a demonstrat că tot ceea ce face, face pentru comunitate. Ștefan Benonie are toată susținerea noastră pentru a continua dezvoltarea localității Aninoasa!”, a declarat Ion Mînzînă.

„În perioada în care am fost primar am realizat multe proiecte în comună și pe toate le-am făcut cu ajutorul echipei PSD. Privim și acum cu încredere în viitor și mă bazez în continuare pe sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă și al parlamentarilor noștri. Contez în egală măsură pe susținerea concetățenilor alături de care am muncit o viață întreagă și voi munci în continuare!”, a declarat Ștefan Benonie.
\

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top