Nicolae Tudose: Este foarte important să alegem în fruntea orașului un om care are experiență vastă, atât industrială, cât managerială, dar și ca administrator de 14 ani, cum este domnul Aurel Costache

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Nicolae Tudose, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, face parte din echipa candidatului PSD pentru Primăria Mioveni, Aurel Costache. Tudose a fost prezent ieri la lansarea candidaturii lui Costache, iar cu acest prilej a vorbit despre importanța echipei.

”Vă mulțumesc dumneavoastră, mulțumesc parlamentarilor României. Mulțumesc domnilor miniștri, mulțumesc domnilor primari, mulțumesc colegilor mei, consilieri județenți. Orașul nostru Mioveni este Casa Noastră. Este locul unde avem viitor, unde ne-am întemeiat o familie, este locul unde preotul ne-a botezat copiii, iar dascălii i-au educat pentru a face performanță în viață și pentru a duce mai departe destinele acestui oraș, dar totodată și mândria că aici au ieșit generații de copii inteligenti. Săptămâna asta pe rețele de socializare am avem dovada vie a unei tinere care vine din orașul Mioveni, este lider la Microsoft. Orașul Mioveni aniversează 35 de ani de existență. Trebuie să mă implic și să dezvoltăm, să ne dezvoltăm așa cum orașul ne-a oferit nouă siguranța zilei de mâine. Trebuie să mulțumim în primul rând acelora care au știut să aducă în orașul Mioveni unități și platforme industriale care ne-au dat nouă siguranță și speranță. Aceste unități ne-au dat nouă sursele financiare ca noi să ne gospodărim cum credem pentru dezvoltarea acestui oraș, pentru copiii noștri. Este foarte important să alegem în fruntea orașului un om care are experiență vastă, atât industrială, atât managerială, dar și administrator de 14 ani, cum este domnul Aurel Costache. Știu că e un om foarte calculat, 70-80% dintre locuitori îi sunt cunoscuți. Am fost la pas prin Mioveni și se adresează pe nume multora dintre cetățeni. De asemenea, și copiii îl cunosc foarte bine. Platforma program pe care domnul primar și echipa de candidați ne-am propus-o este ambițioasă și, așa cum spunea domnul președinte, vom avea surse financiare. Dacă se spune despre Oradea că este un oraș multicultural, dacă se spune despre Timișoara, despre Brașov, haideți să se spună și despre orașul nostru. Mioveni este un oraș multicultural, datorită faptului că aici au venit pentru un loc de muncă oameni din toate zonele țării (olteni, ardeleni, moldoveni, etc), atrași de perspectivele oferite de aceste locuri. Noi știm foarte bine ce trebuie să facem pentru orașul nostru!”, a spus Tudose.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top