Șoșoacă, un nou scandal. Acuză un membru PNL de tentativă de omor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Diana Șoșoacă aduce acuzații grave la adresa unui membru PNL, după ce liderul S.O.S România din Avrig, Gabriel Oprișcan a fost lovit de o mașină.

Liderul S.O.S România din Avrig, Gabriel Oprișcan, ar fi fost lovit intenționat de o mașină, susține senatoarea. Vinovat de această faptă ar fi, conform Dianei Șoșoacă,  Nicolae Constantin, membru PNL.

Liderul PNL a fost  reținut pentru 24 de ore de anchetatori în această dimineață. Un dosar penal a fost deschis de polițiștii din Sibiu.

Se pare că în timp ce strângea semnături pentru candidaturile partidului pe care îl reprezintă, Gabriel Oprișcan ar fi fost lovit de un autovehicul. Publicația Sibiu Independent informează că șoferul care l-a lovit pe politicianul S.O.S România a fugit de la locul faptei din cauză că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Diana Șoșoacă susține că cele întâmplate ar fi fost intenționat făcute și nu ar fi  doar un accident rutier. Mai mult, liberalul vinovat de accident este acuzat de tentativă de omor, acesta fugind de la locul faptei.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top