Nicolae Georgescu, deputat, vicepreședinte PSD Argeș: Județul Argeș merită un număr și mai mare de turiști!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐬̧, important din punct de vedere turistic pentru zona sa montană, zonă ce reprezintă un sfert din suprafaţa judeţului, precum și pentru mănăstirile superbe cu istorie bogată, vestigiile sale arheologice demne de interes, traseele turistice montane și pensiunile cu o priveliște care îți taie răsuflarea, 𝐦𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬̦𝐭𝐢, susține deputatul Nicolae Georgescu.
„Pentru a crește numărul vizitatorilor, la finalul anului 2023, am început să colaborez cu Dl. Mehmet Erdem, Consulul Onorific al României la Şanlıurfa, Turcia, pentru 𝐨 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐞𝐳𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐚 #𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚, respectiv județul #Argeș, în această țară-parteneră.
✍ Un prim-pas, un rezultat pozitiv îl reprezintă 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬𝐮𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞𝐢, 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̦𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐃𝐥. 𝐒𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧-𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐎𝐩𝐫𝐞𝐚, pe care l-am interpelat pe acest subiect anul trecut.
❗ Din răspunsul ministrului reiese că dumnealui lucrează alături de Ambasadorul Republicii Turcia la București, E.S. Domnul Özgür Kıvanç Altan, la 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢. Totodată, din răspunsul pe care îl puteți citi și dumneavoastră, înțeleg că 𝐓𝐮𝐫𝐤𝐢𝐬𝐡 𝐀𝐢𝐫𝐥𝐢𝐧𝐞𝐬 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 și de oportunitățile întâlnite în țara noastră. Așteptăm rezultate și mai bune după viitoarea sesiune a JETCO (Comisia de Cooperare Economică și Comercială / Join Economic and Trade Commissi”, transmite Nicolae Georgescu, deputat PSD Argeș.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top