Rareș Bogdan: „Salariul meu de la Bruxelles este un pic mai mic decât salariul de la Realitatea. Iau 7800 de euro salariu net”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Rareș Bogdan a vorbit, luni seară, într-un interviu la Realitatea Plus realizat de Anca Alexandrescu, cât are salariu la Bruxelles.

După ce a activat în televiziune, în 2019 s-a înscris în Partidul Național Liberal și a fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din 2019. Rareș Bogdan este la primul mandat de europarlamentar. A început să lucreze în presă în 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj și a devenit asociat cu postul de televiziune Realitatea TV. A devenit popular prin crearea și realizarea emisiunii „Jocuri de putere”.

 

„Salariul meu de la Bruxelles este un pic mai mic decât salariul de la Realitatea. Iau 7800 de euro salariu net”, a zis Rareș Bogdan. Întrebat câți bani dă pe mâncare atunci când este la Bruxelles, a zis: „Nu știu… Dau cât îmi place. O dată pot mânca o salată de la automat pentru că stau la muncă până la ora 23.00, altădată mănânc – mult mai mult – cu vreun ambasador sau un comisar”.

Rareș a spus că vrea un nou mandat în Parlamentul European.

 

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top