Mioveni: Cadourile campaniei ,,Moș Crăciun vine și la tine!”, au ajuns la familiile nevoiașe !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Bucuria, dragostea, solidaritatea, generozitatea și liniștea sufletească sunt parte integrantă a fiecărei zile, dar perioada sfârșitului de an trezește emoții întreite.
Campania ,,Moș Crăciun vine și la tine!”, organizată de Centrul Cultural si Primăria Mioveni ” a dorit și dorește, în fiecare an, să aducă zâmbete pe fețele tuturor celor aflați în nevoie și astfel peste 70 de familii au beneficiat de ajutor în pragul sărbătorilor.

,,Cadourile campaniei ,,Moș Crăciun vine și la tine!”, organizată de Centrul Cultural si Primăria Mioveni, au ajuns la familiile nevoiașe din comunitatea noastră și din împrejurimi.
Peste 70 de familii au beneficiat de acest ajutor, bunurile și produsele donate fiind destinate în special copiilor defavorizaţi din punct de vedere material și financiar.
Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și au contribuit cu generozitate la organizarea acestei campanii, agenților economici, unităților de învățământ din oraș, persoanelor fizice ”, transmite conducerea primăriei Mioveni

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top