Ministrul Simona Bucura-Oprescu și președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, alături de primarul Ion Dumitru și de locuitorii din Albota

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Comuna #Albota este una dintre cele mai bine dezvoltate din județul Argeș, “secretul” fiind priceperea și dedicarea primarului Ion Dumitru, dublate de susținerea de care acesta se bucură din partea echipei de conducere a PSD Argeș. Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, au fost ieri din nou alături de primarul Ion Dumitru și de cetățenii din comună și au vizitat și noua sală de sport care este aproape de a fi dată în funcțiune. Este o investiție de suflet a primarului Ion Dumitru, o investiție care a fost posibilă datorită implicării sale și a echipei de conducere a PSD Argeș.
“Primarul Dumitru Ion este unul dintre cei mai ambițioși oameni pe care îi cunosc. Este neobosit. Este plin de puterea de a face lucruri să se întâmple, este imbatabil, nu se lasă niciodată, indiferent cât de greu i-ar fi, și mai are ceva: are clasă. Ion Dumitru este cunoscut, recunoscut și respectat și toți știu că vine de la Albota. Vă felicit că ați avut de fiecare dată inteligența de a acorda încrederea dumneavoastră celor care merită. Ion Dumitru demonstrează din plin ce înseamnă să îți iubești localitatea, fiindcă tot ceea ce a făcut în mandatele sale de #primar Ion Dumitru a făcut din dragoste pentru Albota. Îl asigur pe domnul Ion Dumitru de tot sprijinul nostru, așa cum l-am sprijinit să facă școli moderne, să modernizeze drumuri, să facă o sală de sport modernă. Eu cred în Ion Mînzînă, eu cred în Ion Dumitru și cred că da, noi cei din #PSD suntem cei mai buni și că duminică vom avea o victorie categorică la Albota și în tot județul, fiindcă o merităm!”, a fost mesajul transmis de Simona Bucura-Oprescu.
“Puține localități se pot mândri cu ceea ce aveți dumneavoastră aici la Albota. Puține localități au realizat lucruri care la un moment dat păreau imposibile. Primarul Ion Dumitru are o dorință incredibilă să facă lucruri bune pentru cetățenii comunei sale. Oameni buni, țineți de domnul Dumitru! Țineți cu echipa PSD! Doamna ministru Simona Bucura-Oprescu și PSD s-au luptat ca pensiile românilor să crească, dar și să fie eliminat pragul de 9,4% din PNRR care ar fi înghețat pensiile până în 2070. S-au mărit alocațiile pentru copii, salariile. Sunt multe proiecte realizate în Albota cu sprijin al Consiliului Județean și guvernamental și multe alte șantiere deschise, ceea ce înseamnă dezvoltare. Avem ce arăta că am făcut împreună și aici, la Albota, și în tot județul. Lupta aceasta pentru ca Argeșul să fie pe primul loc a fost dusă în echipă, iar echipa aceasta este echipa PSD!”, a spus Ion Mînzînă.
“Mulțumesc doamnei ministru Simona Bucura-Oprescu și domnului președinte Ion Mînzînă pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat. În echipă am făcut lucruri frumoase la Albota, iar toți cetățenii pot vedea rezultatele acestei munci neobosite. Împreună vom continua să muncim în echipă pentru Albota și pentru cetățeni”, a spus Ion Dumitru.
Material realizat de către MOMENTUL ZILEI MEDIA GRUP SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top