Pupăză Roșu Sevastian oferă cetățenilor din Stolnici un Centru Medical Comunitar modern la Stolnici!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
A fost inaugurat Centrul Medical Comunitar din Stolnici. O investiție pusă în operă de primarul Pupăză Roșu Sevastian, cu fonduri guvernamentale prin programul PNDL II și cu o cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș.
„A fost o zi memorabilă la #Stolnici și un adevărat început al unui drum care înseamnă pentru locuitorii din această comună garanția că vor beneficia de condiții și servicii medicale de calitate. A fost deschis noul #Dispensar sau, mai bine zis, noul Centrul Medical Comunitar. O investiție pusă în operă de primarul Pupăză Roșu Sevastian, cu fonduri guvernamentale prin programul PNDL II și cu o cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș. O clădire modernă, primitoare, dotată cu toată aparatura necesară!
‼️ Cred că oamenii au nevoie de credință, de sănătate, de educație, de utilități ca să ne putem dezvolta. Mă bucur enorm că deja sunt medici care provin din Stolnici și care au decis să vină și să practice specializările în acest nou dispensar.
🤝 Le mulțumesc și colegilor și prietenilor noștri doctorul Adrian Tase, o eminență în #cardiologie și domnului deputat Remus Mihalcea, șeful secției #ORL de la Spitalul Colentina pentru că și-au manifestat disponibilitatea de a veni voluntar să ofere consultații la Stolnici”, transmite Ion Mînzînă.
✅ În noul Centru medical comunitar va funcționa zona de medicină a familiei, un cabinet stomatologic, un centru de recoltare analize, iar pe viitor vor fi deschise cabinete medicale de specialitate și un Centru de Permanență.
Material realizat de către Momentul Zilei Media Grup SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top