Ion Mînzînă: Gabriel Hepeneț este alegerea câștigătoare pe care cetățenii din comuna Mioarele o pot face duminică! Are susținerea mea și a echipei PSD Arges

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Gabriel Hepeneț este susținut de PSD Argeș pentru Primăria Mioaerele. O echipă a PSD Argeș, condusă de Ion Mînzînă, a vorbit cu oamenii din localitate. 
„Gabriel Hepeneț este alegerea câștigătoare pe care cetățenii din comuna Mioarele o pot face duminică! Are susținerea mea și a echipei PSD Arges pentru că are o viziune realistă și pragmatică despre ce trebuie făcut în această comună.
‼️Știu că trebuie modernizat drumul județean care trece prin Mioarele, dar putem avea cel mai bun asfalt din lume, tot degeaba dacă nu avem apă sau canalizare, adică utilitățile!
🤝 Tocmai pentru că a înțeles acest lucru, spre deosebire de actuala conducere, va avea în Consiliul Județean susținere financiară pentru a introduce aceste utilități în toată comuna. Le-am transmis cetățenilor cu care am discutat, le transmit și celor cu care nu am reușit să ne vedem: vă garantez că vom face și drumul județean!
💯 Veți avea parte și de servicii publice de calitate, pentru că veți putea avea, după alegerile din duminică, un primar adevărat!
✅ Împreună cu administratorul public al județului, Cristian Puiu, am discutat punctual cu viitorul primar al comunei Mioarele, Hepenet Gabi, despre cum vom putea concretiza proiectele de dezvoltare a localității. Am găsit soluțiile, Gabriel Hepeneț știe să acceseze și fonduri europene, are susținerea noastră, a echipei PSD și sunt convins că îi veți oferi și dumneavoastră această susținere.
💯 Doar împreună putem face și din această comună deosebit de frumoasă, la care țin foarte mult, o comună cu adevărat europeană!
💯 Am reușit în alte localități pentru că suntem o administrație performantă, vom reuși și la Mioarele!”, transmite Ion Mînzînă.
Material realizat de către Momentul Zilei Media Grup  SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top