METEO pentru Luni şi Marţi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, în Transilvania, dimineaţa şi noapte, va fi brumă.

La București, luni, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt în general slab. Temperatura maximă va fi de 17-18 grade, iar cea minimă  de 4-5 grade.

Marți, 11 aprilie, în vestul, centrul, nordul ţării şi la munte vremea va fi în general instabilă, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii vor fi averse şi descărcări electrice.

Izolat vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, ziua, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin, apoi se va înnora treptat şi va începe să plouă şi sub formă de aversă, în estul ţării, dar pe arii restrânse şi în sud. În a doua parte a intervalului, la munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 11 grade pe litoral, până la 23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 3 şi 11 grade.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top