Iubire controversată între un tânăr din Dâmboviţa şi un pastor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Florin Marin a terminat liceul la Vişina și chiar dacă nu a luat Bac-ul, nimic nu i-a stat în calea carierei de model și a succesului în dragoste. Pentru locuitorii din localitatea sa natală, faptul că e gay nu a fost o surpriză.

“El nu mai este o ciudăţenie pentru comunitate, pentru că se purta în felul acesta de la 13 – 14 ani“, spune Aurelian Istrate, primarul din Vişina, reporterilor Click.

„El are o soră care lucrează la Arctic Găeşti. Părinţii sunt muncitori, îşi văd de pământul lor şi de gospodărie”, adaugă edilul.

Părinţii lui Florin au refuzat să vorbească, în schimb profesoara de muzică a școlii își aduce aminte câte ceva despre el:
„A fost elev la Vişina”, îşi aminteşte Mariana Ionescu, compozitoarea care a creat imnul şcolii. “Era mămos, dar acum şi-a schimbat total aspectul. Cânta frumos la vremea aia, pentru că altfel nu îl selectam. El stătea mai mult cu fetele atunci, nu stătea cu băieţii”.

Florin Marin și Philip Clements își continuă iubirea nestingheriți, în ciuda valului mediatic care a venit peste ei.

„Ne căsătorim pentru că aşa am decis amândoi, dar şi ca să le facem în ciudă românilor şi ca să combatem ideile preconcepute. Ştiu că în România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay. ”, a declarat Florin într-un interviu acordat ziarului Adevărul. 

Sursa Foto B1.ro


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top