Emilian Dragnea – Mircea Geoană de Argeş

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
 

 Dragnea s-a făcut de tot râsul, azi, la dezbaterea bugetului de la primăria Piteşti. În timpul dezbaterii, au început să sune telefoanele, să se primească mesaje peste mesaje, mailuri, WatsApp-urile bârâiau care mai de care. Era pe flux o ştire. Emilian Dragnea trebuia să fie numit prefect, chiar în acele momente. Dragnea a stat numai cu telefonul în mână. După fiecare mesaj primit se mai umfla puţin în pene. Puţin câte puţin până ce sacoul nu îi mai cuprindea pieptul care începea să arate a piept de prefect…. mai împânat aşa, nu găină de gostat. 
 
 Ziariştii au primit semnale că pe agenda Guvernului, în şedinţa de azi, se va hotărî schimbarea lui Soare cu Emilian Dragnea. Telefoane, agitaţie mare, ştiri peste ştiri. Emilian Dragnea a confirmat ştirea. A prins microfonul şi i-a mulţumit Bunului Dumnezeu că i-a fost dat să trăiască o asemenea bucurie: a intrat subprefect în sala primăriei şi va ieşi prefect. A spus-o cu guriţa lui de proaspăt prefect. Numai că bucuria lui a durat chiar mai puţin decât a lui Mircea Geoană care a fost preşedintele României de seara până dimineaţa.
 
 Bietul Dragnea a ajuns la Prefectura Argeş şi a aflat că este tot subprefect. S-a scurtcircuitat ceva în şedinţa de Guvern şi a picat numirea.
 
 Şi nici măcar nu a putut spune: „Mihaela, dragostea mea!”. Pe nevasta lui Emilian Dragnea o cheamă Elena. Curat ghinion! 

 

 

 

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top