Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: Jaloanele PNRR ce revin..

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Ministrul PSD al Sănătății, la fel ca și ceilalți miniștri PSD, vor reuși ca și până acum să respecte calendarul țintelor și jaloanelor PNRR ce le revin, spune deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu. Ministerul Sănătății a lansat deja procedura efectivă de depunere a cererilor de finanțare (se deschide secțiunea corespunzătoare pentru depunerea proiectelor pe www.proiecte.pnrr.gov.ro).

„E vorba de două componente extrem de importante ale sistemului de sănătate din România:
1) Echipamente și materiale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale – Sunt peste 150 de milioane de euro alocate de care vor beneficia minim 25 de unități/structuri sanitare – valoare maximă nerambursabilă alocată pe un proiect este de 6 milioane de euro.
2) Dezvoltarea infrastructurii prespitalicești – ambulatorii – Sunt peste 80 de milioane de euro alocate, valoarea maximă nerambursabilă/proiect este 2,67 milioane de euro. Finanțarea are în vedere extinderea, inclusiv prin construcții noi, reabilitarea/modernizare sau transformarea actualelor unități si/sau dotarea cu echipamente.”, declară Nicolae Pavelescu.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top