Directorul de la Publitrans, făcut praf de călători.’Ca vitele…’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Prezent în studioul Antena1 Pitești, directorul Publitrans Manuel Rotaru a fost supus unui tir de întrebări și sesizări din partea piteștenilor. Călătorii i-au sesizat de la comportamentul jignitor al angajatelor de la casele de bilete, despre care și Momentul Zilei a scris, până la etnicii romi care îi agresează în autobuz. „Suntem transportați ca vitele, pe scaune din plastic care iarna îngheață!”, a fost una dintre sesizări.

” Sunt scaune antivandalism! „, a explicat directorul.

” Atunci, de ce nu ne protejați și pe noi de vandali? Ne înghesuim de frica țiganilor care ne buzunaresc și ne agresează, în fața la șoferi!”

Directorul a bâjbâit intr-un răspuns… Ceva cu niște camere video, poliție…

Nici comportamentul angajatelor de la casa de bilete nu a rămas netaxat de călători, directorul promițând ca societatea va face și cu ele niște cursuri de comportament, așa cum au făcut cu șoferii și controlorii.

Dar declarația zilei a fost că pensionarii fraudează societatea! Da, da! Acești specialiști în inginerii spectaculoase, atentează la banul public printr-o metodă ingenioasă. Nu vor să facă lunar copie după cuponul de pensie! Cică, ei ar motiva, că dacă au fost pensionari lună trecută, nu sunt și luna aceasta!? Pretexte.

Dar pe directorul Publitrans nu-l pot păcăli, care și dezvăluie modalitatea de scurgere a  banului: „Unii dintre ei mai primesc niște bani în plus, prin mandat poștal care se adaugă la pensie, și atunci nu știm unde să-i încadrăm, la venituri sub 800 de lei, sau peste 800, atunci când le eliberăm abonamentele cu reducere. Au existat tentative de fraudă!” Domne, bine că i-ați prins! Dacă se repeta povestea cu tunul de 6 milioane de euro dat societății pentru care fostul primar Tudor Pendiuc plus încă 14 persoane, printre care și angajați Publitrans au fost trimiși în judecată? Nu-i lăsați, fiți vigilent, par ei neajutorați, dar nici nu știți ce le dă prin cap… Și mai sunt și recalcitranti, fac un scandal când sunt buzunariti…

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top