De ce nu se tratează Cătălin Rădulescu în Argeş?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 „Vă rog să-mi aprobaţi un concediu de 8 zile cu plată în perioada 20-23 martie şi 27-30 martie pentru a-mi putea face analizele în străinătate deorece starea mea de sănătate nu este foarte bună”, a scris Rădulescu într-o cerere adresată conducerii Camerei Deputaţilor. Conducerea Camerei i-a aprobat doar 5 zile de concediu cu plată şi 3 zile fără plată.

Nimic nou sub soare, toţi politicienii din România invocă boala înainte de o anchetă, de o puşcărie sau de un scandal… Dar în cazul parlamentarului PSD Argeş chiar este credibil, şi un control amănunţit se impune. Dar de ce nu „se caută”  Rădulescu în spitalele din Argeş? Spre exemplu la Spitalul Judeţean Argeş, mândria şi bucuria preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. Că abia plecă ministrul Sănătăţii, Florian Bodog care a avut plăcerea de a-l vizita, şi pe care l-a găsit corespunzător pentru desfăşurarea actului medical. De fapt, cam la toate capitolele sănătate stăm bine, mai moare câte un copil p’ici pe colea, dar nimic îngrijorător. Vorba Ministrului Sănătăţii: „Sufăr pentru fiecare copil şi om care îşi pierde viaţa!”

Revenind la Cătălin Rădulescu, parlamentar de Argeş, deci speranţa sudului nu dă doi bani pe medicina care se face sub însuşi ochiul vigilent al primului medic al Argeşului: legistul Dan Manu. De ce nu mergeţi, domnule deputat absolvent de Medicină, la colegii dumneavoastră- medicii de la Piteşti, să fiţi testat la aparatura din spitalele noastre, să fiţi îngrijit pe pat de fier în saloanele unde stau la grămadă de la opincă…era să zic până la vlădică, dar nu e cazul.  Ar fi fost un moment salvator pentru dumneavoastră, după atâta dispreţ arătat poporului pe care îl reprezentaţi, să încurajaţi puţin sistemul românesc de sănătate.Tot sistemul, în general, la care aţi pus umărul în ultimii 20 de ani. Aţi pierdut şansa de a fi un exemplu de patriotism local, de încredere arătată propriului partid şi Guvern – PSD. Dacă nici cei care propăvăduiesc măsurile luate întru bunăstarea norodului nu cred în ele, pacienţiilor de rând ce le mai rămâne? În spatele Spitalului Judeţean Argeş se află o secţie fară de întoarcere, la fel ca speranţele românior când merg la spitalele din România.

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top