Deputatul Rădulescu: Mă piș pe certificatul de revoluționar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Catălin Rădulescu are certificat de luptător determinant în Revoluţie care îi aduce o indemnizaţie lunară de aproximativ 500 de euro. Audiat de procurori deputatul Rădulescu a declarat că nu a avut nicio armă la Revoluţie că a bravat și că nu a tras la Revoluție. În urma declaraţiilor referitoare la implicarea sa în Revoluţia de la Timişoara în timp ce era medic în Argeş, timişoreanul Corneliu Vaida a cerut reanalizarea dosarului de revoluţionar al deputatului Cătălin Rădulescu. „Menţionez că am contactat mai mulţi revoluţionari din Timişoara şi nimeni nu l-a văzut pe acesta în timpul Revoluţiei din Decembrie 1989, nici în faţa casei preotului Laszlo Tokes şi nici în alta parte – aşa cum declara public acesta. În consecinţă vă solicit să faceţi public dosarul pe baza căruia acesui personaj i s-a acordat titlul de LRD (n.r. – luptător cu rol determinant) şi să cercetaţi veridicitatea declaraţiilor din dosar şi temeinicia acordării titlului”, se arată în contestaţia lui Vaida.
 
Contactat de „Adevărul”, deputatul Cătălin Rădulescu a spus că o să îşi dea demisia şi din Parlament, cât de curând „să nu mai spună nimeni că e deputat”. „Eu am fost deputat în 1990 când alţii nici nu ştiau ce înseamnă aia să fii deputat. Pentru papagalii care îmi spun mie după 27 de ani ce am făcut la Revoluţie, să îi întrebe pe domnul Iliescu, pe Petre Roman, pe Silaghi, pe Gelu Voican Voiculescu şi alţii. Să îmi ia certificatul de revoluţionar. Mă piş pe el. Nici nu mă mai interesează.”.
 
Rădulescu susține că înainte de 1989 era medic în Argeș dar locuia în Timișoara și făcea naveta săptămânal, ceea ce desigur că era imposibil pe vremea aceea când se lucra și sâmbăta. Rădulescu a fost student în Timișoara la Medicină iar în 1988 a lucrat ca medic la Câmpulung Muscel și apoi la Pitești., titrează Curentul.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top