Campanie de presă: Ajutați un partid cu nevoi speciale – PNL!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Conferința de presă a PNL Argeș a ieșit cu scântei. Dar nu datorită unor declarații belicoase pe marginea „dezastrelor” produse de alianța de guvernământ, ci a reproșurilor aruncate de cel care este purtător de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, ziariștilor veniți pe banii lor, cum s-ar spune, să-i audă dizertația. Mai pe scurt, după ce a citit un text despre taxarea în plus care li se pregătește firmelor plătitoare de TVA, Tofan s-a repezit la presă: că vezi, domne, mass-media nu reflectă cum combate PNL partidul mamut PSD, ba că mai mult îi și critică, și colac peste pupăză, că nu luptă pentru mediul privat. Și aici, Tofan, a avut un argument greu de combătut: „Dumneavoastră nu lucrați în privat, nu știți ce greu este! Hai să închidem toate firmele private!”

Luați prin surprindere că la conferinșa de presă nu era nimeni de la TVR1 sau Radio România Actualități, singurele instituții media finanțate de la bugetul de stat, ziariștii au părăsit rând pe rând sala, mergând să se caute pe statul de plată al unei instituții de stat unde sunt angajați. 
 
îi reamintim domnului liberal, luptător al mediului privat (deținător al unei firme de îmbuteliat sifoane) că în Argeș, singurii care mai fac ceva opoziție sunt tocmai ziariștii care lucrează NUMAI în mediul privat. Că cei care au combinații prin firmele pe care le dețin cu statul și PSD-ul sunt tocmai unii dintre colegii domniei sale, și că, tot unii dintre distinșii oameni de dreapta, ca niște liberali care se respectă, lucrează cu carte de muncă la instituții publice aflate sub directorate PSD-iste. Partidul Național Liberal Argeș este un partid cu nevoi speciale, să-l ajutăm cu toții să facă o  [poziție] onorantă numelui după care se ascund acum cei care pupă inelul aurit al bugetului de stat.
 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top