Vot MOŢIUNE. Grindeanu: Sper ca PSD să rămână la guvernare

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Am urmărit foarte atent discusul d-lui Dragnea, mi-am dat seama că oricine ar fi fost sau ar putea să devină prim-ministru nu are nicio şansă să-şi exercite funcţia de prim-ministru.

– Am auzit acuze şi insinuări, domnul Simon are gura mare pentru că i s-a propus functia de ministru. Singurule lucruri clare sunt promisiunile făcute de d-l Drganea mie si lui Ponta în ultimele zile

– Ce lupta a avut cu sistemul d-l Dragnea în afară de oug 13,  a mângaiat cineva ghipsul sistemului ca sa scape de dosare, nu am negociat cu absolut nimeni si mai ales nu am intrat in negocieri care erau impotriva intereseului national al României, nu are legatura cu PSD sau Alde, este vorba de interesul României.

– Acum cateva zile, dl Varujan Vosganian spunea: Este o idiotenie, cum adica sa se voteze o motiune. Va dau citatul exact. „N-are importanta, va schimbati de la o zi la asta”.

– Să stiti că în sala, aici sunteti vreo 5 prim ministri, 50 de ministri. Asta s-a discutat in ultimele zile.

– Daca exista incredere si ceea ce s-a vorbiti pana acum pai de ce n-aveti incredere de vot secret? Ia sa faceti vot secret daca exista o asa incredere.

–  Sper să se încheie cu bine această aventură şi PSD să rămână la Guvernare.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top