Dep. Drăghici, dezvăluiri despre mesajele de ameninţare

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Mircea Drăghici, deputat: „Am primit un sms de pe un număr privat în care se specifica: <> Acesta a fost urmat de un al doilea unde se făcea referire la dosarul meu şi al soţiei mele, Georgiana Drăghici, în sensul că ne vor rămâne copiii fără părinţi. Soţia mea este singura care are un dosar făcut pentru că a avut activitate politică, doar Liviu Dragnea mai are aşa ceva pentru că a îndemnat lumea să iasă la vot la referendumul din 2012. Asistăm la acţiuni ale Statului Paralel care ia la ţintă politicienii incomozi.”

Drăghici a mai ţinut să le mulţumească şi colegilor de partid din Argeş, care l-au chemat la conferinţa de presă de vineri, pentru prima dată după 2008.

Deputatul argeşean face subiectul celebrului dosar „Consultanţa” alături de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolesu şi alte zeci de primari. Soţia sa, fosta şefă a social democraţilor argeşeni, filiala tineret (TSD)  este şi ea cercetată într-un dosar cu suspiciunea organizării în mod ilegal a unei ,,tabere de vară” a TSD.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top