Un piteştean a răcorit-o pe premierul Angliei:’A băut de pe bar!’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Valentin lucrează ca barman la unul dintre cele mai exclusiviste baruri din Birmingham, Chameleon. După exit, noul prim-ministru a pornit într-o campanie de liniştire a societăţii britanice cu privire la riscurile ieşirii din Uniunea Europeană. Pe neanuţate, într-o zi, aceasta a intrat în localul unde lucrează piteşteanul.

Însoţită de o ceată de fotografi şi gărzi, Theresa May a cerut un pahar cu apă. „Când am văzut-o, toţi am rămas uimiţi, şi personalul şi clienţii. Unul dintre bodyguarzi a venit la mine şi mi-a cerut apă pentru doamna prim-ministru. Theresa May, însă, fără alte întrebări a înşfăcat un pahar de pe bar în care aveam apă şi l-a băut. Sincer, nu sunt sigur dacă nu cumva fusese al altui client înainte. M-a uimit familiaritatea ei. Am lucrat şi la Bucureşti, într-un club select, de unde am plecat din cauza fiţelor de prost gust.”

 După ce şi-a potolit setea, Theresa May a ţinut un discurs despre ce înseamnă Brexit. Piteşeanul povesteşte: „Discursul a fost cam neclar, a spus că: <>, şi că indiferent de accentul pe care îl avem şi de unde venim, Brexitul nu ne afectează, ceea ce nu mi se pare chiar adevărat. Străinii din regat sunt încă neliniştiţi în privinţa acestei schimbări!”

 Anul acesta, UK a decis prin referendum să părăsească Uniunea Europeană. Theresa May l-a succedat în funcţia de prim-ministru pe David Cameron, cel care a iniţiat Brexitul.

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top