Un fost primar, acuzat că își exploata sexual secretara – O punea să lucreze goală sau în bikini

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fostul primar ar orașului New York și fost avocat al lui Donald Trump a fost dat în judecată pentru abuz sexual, de către o fostă angajată. Rudy Giuliani i-ar fi cerut lui Noelle Dunphy să lucreze goală sau în bikini. Mai mult, aceasta spune că i s-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu bărbatul.

Rudy Giuliani a fost acuzat că a obligat o angajată să întrețină relații sexuale cu el în timp ce vorbea la telefon cu Donald Trump, în vremea în care era președinte, dar și în timp ce vorbea cu alți clienți de rang înalt. Motivația? Îl făcea să se simtă ca Bill Clinton, spunea Rudy Giuliani. Mai mult, femeia mai susține că Giuliani i-a cerut să lucreze în pantaloni scurți cu un steag american pe ea. Hainele erau cumpărate special pentru când aceasta venea la muncă.

Potrivit Realitatea.net, Noelle Dunphy, în vârstă de 43 de ani, care a intentat un proces în valoare de 10 milioane de dolari pentru despăgubiri și salarii neplătite, a susținut că fostul primar din New York a supus-o la „agresiune și hărțuire sexuală de mare amploare”.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top