Top hoteluri INEDITE construite în copaci, hambare sau macarale

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Un hotel intr-o macara. Dupa o lunga etapa de restaurari, aceasta macara veche a devenit in 2004 un hotel de lux. Cele trei parti ale sale – Secret, Free Spirit si Mystique sunt suspendate la 50 de metri deasupra pamantului in cartierul NDSM si ofera o priveliste minunata asupra Amsterdamului.

Un hotel intr-un camion. Daca vrei sa explorezi altfel Scotia, trebuie sa iti rezervi un sejur la Beermoth. Aici un vechi camion al pompierilor a fost transformat intr-un hotel aflat in Magnificul Parc National Cairngnoms. Are un pat dublu, un parchet din stejar si un farmec rustic inimitabil.

Un hotel intr-o capsula.
Hotelurile in capsula exista inca din anii ’70 in Japonia. Dar exista unul la Kyoto care propune o experienta unica- o ora pentru dus, sapte ore de somn plus o ora pentru a se trezi. 9 ore inainte de a incepe explorarea orasului.

Un hotel al imaginarului. Balada Gnomilor de la Durbuy te asteapta cu 10 camere excentrice, camere care fiecare spun o poveste – cea a trolilor, a unei aventuri medievale si legendare cu partea sa « Calul Troian »…

Un hotel intr-o mina de argint. Cladirea principala din Sala Silvermine din Suedia este mai degraba modesta cu cele 15 camere ale sale. Dar daca vei cobori 155 m sub pamant vei da de o camera izolata cum nu ai mai vazut pana acum.

Un hotel pe o platforma petroliera. La Sabah, un oras din partea de sud-est a Malaieziei, un monstru de metal a fost renovat pentru a deveni paradisul celor care fac scufundari.

Un hotel intr-un hambar cu fan
. In Tarile de Jos, la Hayema Heerd Farm te asteapta un pat din paie amenajat intr-un hambar foarte conortabil si calduros de unde poti admira si stelele.

Un hotel intr-un copac. Hang Nga Guesthouse, numit si « The Crazy House » este unul din cele mai inedite hoteluri din lume. Pare iesit dintr-un basm cu scaune in forma de ciuperci, cu sculpturi de animale, camera tigrului, a cangurului, a furnicii…

Un hotel intr-o fortareata. Un hotel din Regatul Unit unde trebuie sa ajungi cu vaporul. Are camere de lux, sauna, piscina, mobilier rafinat dar si un far imens rosu de unde poti admira Anglia.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top