Copiii de la Beleţi-Negreşti au primit de Paşti câte un copăcel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Pe un fost asezământ destinat găinilor şi gâştelor, locuitorii comunei au ridicat ceva mai vesel, un parc pentru copiii satului. Cel care a avut iniţiativa povesteşte cum a fost posibilă această investiţie fară ca primăria să solicite bani din altă parte, cum ar fi de la Consiliul Judeţean Argeş.

Ion Postelnicu, viceprimar: „Mai întâi, eu am făcut aici o troiţă şi m-am gândit ce să fac eu cât sunt viceprimar? Împreună cu domnul primar Dorin Cătănea şi cu cetăţenii care beneficiază de ajutorul social am trecut la treabă. Parcul are o lungime de 40 de metri, aparate pentru joacă şi pomi ornamentali. L-am inaugurat în prima zi de Paşti în prezenţa a peste 200 de oameni. Nu vă pot descrie ce bucurie a fost pentru cei mici, săptămâna asta a plouat, dar abia aşteaptă să iasă soarele ca să se joace în voie.”

Pentru ca toată comunitatea să fie integrată în proiect, copiilor li s-au dat în grijă copăceii plantaţi. Astfel, printr-o tăbliţă ataşată la fiecare copac, micii gopsodari îşi iau angajamentul cu nume şi prenume să: „Am grijă de tine să creşti mare!”. Bucuria a fost umbrită însă de multitudinea de cereri şi de numărul insuficient de copaci, strategie ce trebuie, acum, regândită. Parcul poartă numele „Sf. Maria-Sat Zgripceşti şi a costat 100 de milioane de lei vechi.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top