SRI – Aniversare discretă, 27 de ani sub noua denumire

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Demonizata și idealizată în același timp, această structură a stârnit interesul dintotdeauna. Credibilă sau mai puțin credibilă,  mai ales după scandalurile provocate de fugarul Sebastian Ghita cu implicații în SRI,  instituția a rămas una dintre cele mai importante din România. Pe 26 martie, SRI a aniversat înființarea sa și anunțat sec agenda evenimentelor. Fară parade, defilări și expunere publică, ci doar  așa cum îi este tipicul.

„Duminică, 26 martie 2017, Serviciul Român de Informații a aniversat 27 de ani de intelligence în serviciul cetățenilor. Acest moment va fi marcat prin organizarea miercuri, 29 martie a.c., a activității de bilanț pentru anul 2016.
 
La eveniment vor participa, alături de conducerea Serviciului, președintele României, domnul Klaus Iohannis, președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații, domnul senator Adrian Țuțuianu, precum și membri ai acestei comisii.
 
Bilanțul Serviciului Român de Informații pentru anul 2016 se va încheia cu declarații de presă în jurul orei 14:15.”
 
 
 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top