Soarta guvernului Grindeanu – hotărâtă astăzi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Duminică seara, preşedintele PSD Liviu Dragnea a făcut un anunţ la sediul PSD: ‘Evaluarea este finalizată. (…). O să lucrăm la concluzii, pentru că astea sunt la fel de importante’.

Întrebat unde sunt cele mai mari probleme, Dragnea a spus: ‘În unele domenii’.

‘Sunt multe domenii în care sunt probleme. O să prezentăm raportul public, ca să înţeleagă toată lumea despre ce e vorba’, a adăugat liderul social-democraţilor.

Întrebat dacă eventualele remanieri vor fi trecute în corpul raportului sau la concluzii, liderul PSD a arătat că ‘la concluzii’.

Potrivit acestuia, este important ca programul de guvernare să fie pus în aplicare.

‘Pentru că n-am fost în alegeri ca să le spunem românilor: ‘Vrem să facem un program, votaţi-ne ca să trăim binişor’. Nu, am spus că vrem să trăim mai bine, adică să trăiască românii mult mai bine, drept pentru care s-a făcut un program bun, dar complex, recunosc, şi nu uşor de pus în practică şi în aceste condiţii este nevoie de foarte multă implicare de foarte multă muncă, de foarte multă rigoare şi implicare. Şi lene deloc. Şi, în urma concluziilor, este nevoie să ajungem la schimbarea unor membri ai guvernului, este suficient să se adopte nişte măsuri administrative, de fluidizare a circuitului documentelor, de o colaborare mai bună internă sau trebuie să ajungem la alte măsuri? Şi va fi o discuţie deschisă în Comitetul Executiv, unde vom lua decizii pe care le vom transmite’, a detaliat Liviu Dragnea., citat de Evz.ro.

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top