Şerban Valeca IRONIZAT de noul său consilier din minister

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Iulian Cristache fost senator de Argeş din partea UNPR, se declara un adversar al PSD-ului, cel puţin asta îi declara semnatarei acestui material, înainte de alegerile locale din 2016. Atunci, Jenica Dumitru, membru şi parlamentar al UNPR Argeş candida la Primăria Ştefăneşti, cu susţinere PSD,  fără a-şi anunţa şeful de decizia sa. Acum, Cristache se duce să consilieze tocmai un membru al partidului care îl ironiza la acel moment. Redăm conversaţia purtată cu Iulian Cristache, în mai 2016.


R: Domnule președinte, care este situația doamnei Jenica Dumitru, mai este membru UNPR Argeș?
Iulian Cristache, președinte UNPR Argeș: Cred că ar trebui să o întrebați personal, că la ora aceasta nu știu. Serios…nu cunosc…
R:  Adică, nu și-a depus până acum demisia din UNPR?
– Nu am avut nicio discuție pe această temă. Plus că, ea ca parlamentar trebuia să-și anunțe (plecarea) la microfonul central, cel puțin așa este regula. În mod normal, trebuia, doamna, să anunțe în Parlament trecerea la alt partid, lucru pe care nu l-a făcut. Eu am urmărit, prin ceilalți colegi, deputați, dacă într-adevăr dacă a anunțat la microfon, dar nu a anunțat. De aceea, întrebați-o pe ea, că eu nu știu la ora aceasta la ce partid mai este.
R: Dar, personal, dincolo de legislație și regulamente, a avut vreo discuție cu dumneavoastră în acest sens?
– Nu, nu a avut nici o discuție…
R: Vă surprinde atitudinea duală a dumneai?
– Nu, nu mă surprinde. La alte persoane m-ar fi surprins, dar la ea, nu. Cu trei patru zile înainte de campanie, să…să…practic am auzit și eu de la alții. Nu am nicio hârtie în acest sens, nu știu ce documente a depus ea la PSD, poate știe domnul Valeca. (n.r. – Șerban Valeca, președinte PSD Argeș)
 R: Veți lua vreo măsură vis-à-vis de dumneai?
– Nu, nici nu pot și nici nu vreau.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top