ŞEF DE POLIŢIE ÎNDRĂGOSTIT LULEA DE… EL. Selfie de colecţie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 

După ce ieri cetăţenele judeţului nostru au căzut în extaz şi admiraţie la vederea pozelor lui George Tãnase,  agent de circulaţie la Costeşti citeşte aici     acum, un alt poliţist face ravagii în spaţiul virtual. Este vorba despre şeful Poliţiei Câmpulung, Gheorghe Ciolan. Numai că, de data aceasta avem de-a face cu o fiinţă fină, elevată şi iubitoare de frumos, nu ca exhibiţionistul de la Costeşti. Dar să vedeţi potriveală, şi Ciolan a fost poliţist la Costeşti…mari poliţişti a dat localitatea asta a voastră! (parafrazându-l pe celebrul căpitan Panait).

 Cum spuneam, comisarul şef Ciolan are câteva pasiuni atipice, îi plac baletul, filarmonica şi armonica…florile şi Pablo Neruda. Dar mai ales îi place de el cum dă în poze, în diverse poziţii şi situaţii: îmbracat în uniformă, îmbracat civil, pe gânduri cu bărbia sprijinită în pumn, sau jucăuş, mirosind ştrengăreşte un bucheţel de flori de câmp. Iar în timpul liber, de unde  i-o mai rămâne la cât de ocupat este, scrie împărtăşindu-le prietenilor virtuali propriile reflecţii ale vieţii. Ia şi citeşte Marian Godină, şi apoi dă-ţi demisia de pe Facebook:

 „Era duminică. Retorica persuasivă a unui prieten drag m-a adus la slujbă. Pentru un om obişnuit să se închine doar crezând că şi-l face dator pe Dumnezeu,timpul se scurgea chinuitor ca dorul.Vădit iritat de poziţia etern verticală(cu mici variaţiuni)în care se audiază slujba la creştinii ortodocşi,imi consultam cu precizie metronomică ceasul.Intr-un final,ce părea îndepartat ca propria-mi mântuire,preotul rosteşte o parabolă.” Şi popii aştia ortodocşi, ţin slujba numai la verticală şi apoi se miră că nu vine tineretul la biserică!


 Mai mulţi followers (adepţi) are şeful Poliţei Câmpulung pe Facebook, decât biserica, aceştia comentând consecvent la postările sale. Un domn, lăsând inhibiţiile creştinesţi la o parte, chiar îi mărturiseşte: „Întotdeauna mi-a plăcut zâmbetul tău…” Ce să zicem, fiecare cu plăcerile lui. Dar cu siguranţă că zâmbetul şăgalnic al comisarului şef a făcut mai multe victime decât toate acţiunile şi amenzile poliţiei din Câmpulung.

 

 Sursa foto Facebook

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top