Se schimbă vremea. Temperaturi modeste

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Marți, vremea va fi răcoroasă, pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări în nordul şi centrul ţării, precum şi la munte, unde doar izolat va ploua slab. În restul ţării, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17…18 grade în depresiuni, până la 26…27 de grade în sud-vestul Olteniei.


La munte, vremea va fi răcoroasă, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară faţă de ieri. Cerul va avea înnorări şi va ploua slab, izolat ziua, iar noaptea pe arii extinse în Carpaţii Orientali, local în Carpaţii Meridionali şi izolat în Carpaţii Occidentali. Cantităţile de apă, izolat mai pot cumula în jurul a 15 l/mp, cu prec[dere în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va avea intensificri cu prec[dere pe creste, în cursul nopţii.

Miercuri vom avea o zi frumoasă, cu soare şi un vânt mai intens pe crestele montane. În estul ţării apar ceva înnorări şi o să plouă slab, mai ales după lăsarea nopţii. Va fi răcoare dimineaţa, iar la amiază vom avea de la 16 la 29 de grade, în sudul ţării, la Drobeta Turnu Severin. Vreme de plaja la mare, in continuare si 24 de grade la Constanta si 22 de grade apa marii.
 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top