Poşta Română introduce un serviciu online

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

„Începând cu 27 martie, clienții Poștei Române pot trimite, prin MyPostcard, cărți poștale ilustrate personalizate, direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator, fără a mai fi nevoie să se prezinte în oficiile poștale. Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secțiunea MyPostcard, unde, pentru a expedia o carte poștală personalizată, expeditorul va încărca fotografia preferată, va scrie textul dorit și va completa datele sale și ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar și va primi factura pe adresa de e-mail comunicată”, se precizează în comunicat.

Plata se efectuează în condiții de maximă siguranță, prin intermediul platformei de plăți online pe care Poșta Română o pune la dispoziția clienților, în parteneriat cu BCR.

Cărțile poștale digitale create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plății, se efectuează operațiunile de tipărire pe suport fizic, sortare și introducere a trimiterilor MyPostcard în rețeaua poștală.

„MyPostcard este un serviciu inovativ care face legătura dintre poșta tradițională, pe suport de hârtie, și tehnologiile IT&C, și se adresează clienților care utilizează frecvent dispozitive mobile, în viața de zi cu zi. Sperăm că MyPostcard va readuce în atenția tuturor utilizatorilor de servicii poștale tradiția și farmecul expedierii de cărți poștale ilustrate, felicitări și vederi, care acum pot fi personalizate și trimise extrem de ușor, direct de pe dispozitivele mobile”, a declarat Irina Purcaru, director Direcția Operațiuni și Relații Comerciale.

Serviciul MyPostcard este oferit clienților în două versiuni, diferențiate în funcție de destinație, regimul de viteză și utilizarea serviciului suplimentar Recomandat: MyPostcard Basic — expediere ca și trimitere poștală internă/internațională neprioritară simplă, fără împlicuire. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 3,8 lei, iar pentru trimiterile internaționale, prețul este de 6 lei; MyPostcard Premium — expediere ca și trimitere poștală internă/internațională prioritară, recomandată, în plic închis. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 5,7 lei, iar pentru trimiterile internaționale, prețul este de 18,90 lei.

Timpul de livrare va fi de maximum 3 zile, pentru MyPostcard Premium, și de maximum 6 zile, pentru categoria MyPostcard Basic.

Poșta Română este o companie națională înființată conform Legii 31/1990, deținută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informațională, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea (FP) în proporție de 25%. Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național, însemnând peste 80% din totalul subunităților poștale care operează, în prezent, în România.

Sursa AGERPRES


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top