Meteo. Cum va fi vremea în această săptămână

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

În schimb în regiunile nord-vestice nebulozitatea se va accentua, precipitațiile se vor extinde ca arie și treptat vor predomina ninsorile. Vor fi condiții ca izolat să se depună polei, în primele ore ale dimineții în centru și est, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale și temporare în special în sudul extrem al teritoriului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 9 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade. Izolat, în zonele joase, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei, când trecător vor mai fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În vestul, centrul și nordul țării cerul va fi noros, iar precipitațiile în extindere. În Maramureș și în zonele montane vor fi ninsori moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent, în Crișana și Transilvania se vor semnala precipitații mixte, iar în Banat și Moldova vor predomina ploile. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și va ploua local seara și noaptea. Vântul va avea intensificări în zona montană, mai susținute pe creste, local în regiunile sudice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime, preponderent pozitive, între -1 şi 5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi cu precădere în jumătatea de sud a țării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile nord-vestice unde local vor predomina ploile, precum și în zona montană unde la început vor fi mai ales ninsori, apoi și precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei. În restul teritoriului, variabil, cu înnorări tempore și doar izolat ploi slabe. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, dar local și temporar și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime în general între -1 și 6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor continua să crească, vremea devenind deosebit de caldă pentru această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime în general între 0 și 7 grade. Vor fi înnorări în regiunile nord-vestice unde va ploua, dar și la munte unde local se vor semnala precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi pe arii restrânse în centru și nord-est. Vântul va avea intensificări în toate zonele, cu viteze mai mari la munte.


Sursa:
România TV

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top