Elevii din Colegiu Odobescu protestează împotriva comasării

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Tinerii au ieșit pentru a „transmite un mesaj primarului despre încercarea sa de a distruge liceul noștru”, așa cum de altfel au scris pe rețelele de socializare.  Elevii sunt împotriva comasării cu  Scoala Nr. 17, decizie a municipalității  despre care Momentulzilei.ro semnala încă de săptămâna trecută.
 
„Elevii C.N Alexandru Odobescu și cei din Școala Gimnazială Tudor Mușatescu obligați să fuzioneze împotriva voinței lor .
Primăria a luat aceasta decizie fără a informa aceste doua unități de învățământ și fără a cere consimțământul nimănui . Lucrurile au fost făcute în liniște , iar abia când decizia a fost luată elevii , profesorii și părinții au fost informați , iar prin toate cele enumerate mai sus CL a incalcat L1/2011, cat si Legea 52/2003 a transparentei decizionale.
 
Erau obligati, conform legii, sa puna in dezbatere publica aceasta propunere fapt ce a fost ignorat în totalitate de aceștia . 
Si sigur ca primaria detine in proprietatea ei clădirile acestor două instituții de învățământ,insa aceste cladiri,le convine sau nu,vin la pachet cu sute de elevi,care nu pot fi manipulați,mutați si ignorați.Acesti copii,împreună cu părinții lor,care pana la varsta de 18 ani au control asupra lor,au facut alegeri.
 
Au ales o scoala  sau un liceu in anumite conditii,care nu pot fi schimbate fara a li se cere macar vreo parere înainte de luarea unor decizii. Si daca de noi nu va pasă ,atunci ascultați macar glasul părinților si profesorilor nostri nemultumiti .”, au scris scris elevii Colegiului Al. Odobescu.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top