E. Dragnea, după ‘NUMIRE’: ‘Am avut o discuţie veselă la partid!’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Reporter: „Bună ziua, domnule subprefect! De la site-ul Momentulzilei.ro vă deranjăm cu două întrebări…”

 Emilian Dragnea, subprefect: „N-am auzit de voi…”

 Reporter: „Suntem un site de ştiri mai nou…referitor la bâlbâiala comisă cu numirea dumneavostră ca prefect, care este punctul dumneavoastră de vedere asupra a ceea ce s-a întâmplat?

 Emilian Dragnea: „Păi şi eu ce pot să zic? Spune-mi şi mie ce să zic? Au apărut în media tot felul de ştiri, dar declaraţiile mele au fost extrem de rezervate, inclusiv la Primăria Piteşti (n.r – joi, la şedinţa publică pe buget Emilian Dragnea şi-a asumat numirea). Într-adevăr am zis că am intrat într-o postură şi ies în altă postură, dar n-am făcut referire la funcţia de prefect sau de subprefect. Ştii…adică…nu aveam o certitudine. Totuşi nu putem să mergem cu comentariile mai departe.

 Reporter: Dar, totuşi o informaţie trebuie să fi avut şi dumneavostră, aşa cum a avut şi o parte a presei, cum că joi, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului se afla numirea prefectului de Argeş, iar dumneavoastră eraţi numele cel mai vehiculat. Ce s-a întâmplat?

 Emilian Dragnea: Domnişoară, acum ce să spun eu? Nu pot să confirm pentru că nu ne anunţă pe noi cine e preşedinte, sau nu e preşedinte. Dar, sursele s-au dovedit a fi nu prea bine informate. (Râde). Sursele s-au dovedit a fi nu prea bine informate şi asta a fost situaţia. Eu şi domnul prefect Soare am intrat într-o horă din asta, care asta e, ca funcţie publică ţi-o asumi, n-ai ce să faci. Dar este un exemplu cum e bine să verifici din mai multe surse orice informaţie. Deci, în situaţia în care…nu pot să comentez evenimentul decât că îmi asum ceea ce am spus, dar nu am spus chiar tot ceea ce s-a scris.

 Reporter: De la partid (PSD Argeş) nu aţi fost, atunci, anunţat nimic?

 Emilian Dragnea: Nu, nu în ziua respectivă nu au fost discuţii. Au fost înainte, ştiţi, au fost mai multe nume, mai multe propuneri, în acest sens…ştii… Dar în ziua respectivă nu au fost discuţii pe această temă. De aia am şi solicitat << Facem declaraţii, facem eventual puncte de vedere>> după ce se oficializează treaba. Şi oficializarea nu a mai venit. (Râde).

 Reporter: Şi acum cum a rămas, domnule subprefect?

 Emilian Dragnea: Păi acum a rămas că suntem în poziţiile care le avem conform actelor în vigoare.

 Reporter: Săptămâna aceasta am înteles că s-ar face numirea.

 Emilian Dragnea: Păi, acum, ce facem, o luam de la capăt? (Râde). Adică, suntem şi noi oameni serioşi, vorba aia…Stăm să ne vedem de treburile fiecare şi vom vedea ce va fi.

 Reporter: O discuţie ulterioară cu ai dumneavostră colegi din partid aţi avut? Să-i întrebaţi ce s-a întâmplat?

 Emilian Dragnea: Aaa…am avut o discuţie…aşa…veselă, veselă. Nu a fost o discuţie încrâncenată. Le rezolvă timpul, nu s-au adresat reproşuri nici dintr-o parte, nici din alta.

 Reporter: Dar, sincer, vă doriţi funcţia? Adică, vă simţiţi pregătit pentru ea?

 Emilian Dragnea: A, păi nu se pune…ştii cum e, dacă eşti pe funcţia de subprefect nu poţi să spui că…Asta cu dorinţa e greu de…nu zic…domne…asta este…la vârsta şi la experienţa care o am în administraţie…una e la 30 şi ceva de ani când zici <> şi alta e…

 Reporter: Şi aţi mai trecut prin funcţii de conducere…

 Emilian Dragnea: Şi am mai avut funcţii de tot felul, nu pot să spun că este un obiectiv din asta care e aşa primordial, sunt alte lucruri mult mai importante. Dacă este, e bine, dacă nu este, nu e nicio problemă…ştii cum e. Ce pot să spun e că m-am bucurat de aprecierea şi suportul colegilor cu care am lucrat atâţia ani şi ăsta e mare lucru…Aşteptăm acuma, o luăm de la capăt. Sărut mâna!

 Mai multe surse susţin că săptămâna aceasta se vor face şi mult aşteptatele numiri de prefect şi subprefect, asta dacă nu mai intervine ceva în ultimul moment. Câlcâiul lui Ahile, pare a fi Daniel Constantin de la ALDE care doreşte să-l impună pe Adrian Bughiu ca subprefect. Oricum, din toată afacerea acestor numiri, cel mai mult a avut de suferit Emilian Dragnea, care în decursul a câteva ore a trecut de la extaz la dezamăgire, asta după ce se pregătise intens, cel puţin psihologic, pentru conducerea Prefecturii Argeş. Pentru asta sigur nu se pregătise.

 

Video, declaraţii Emilian Dragnea, la puţin timp după vehiculata numire.

 

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top