Dana Budeanu: “Cashul e sfânt, e Dumnezeu! Bă, nebunilor, de numai cu sute de milioane umblaţi”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 

Dana Budeanu reacţionează după ce Guvernul a impus limitarea plăţilor cash. Şi cum altfel, decât ȋn stilul său spumos, dar extrem de ancorat ȋn realitate.

„Vreau sa ma refer la disparitia cashului de pe piata. Cashul e sfant, e Dumnezeu. Nu sunt ingrijorata, mie imi plac pachetele, mi-ar placea sa iau toti banii din banca si sa dorm pe ei. Toti oamenii care aveti bani cash, nu va mai speriati. E o harneala a lui Bolos, pe care o deconteaza Ciolacu, ca a zis ca isi asuma. Astia de la PNL, dupa ce i-a ingropat hashtag USR, a sunat Hoha si a chemat PSD sa-i salveze.

Acum, acest ministru PNL a facut aceasta masura de combatere a evaziunii. Uitati-va la mine, nu se schimba nimic. Ma duc maine la banca si nu mai scot 100 de milioane, scot 50. Ma duc in fiecare zi si scot 50 de milioane. Ba, nebunilor, de numai cu sute de milioane umblati. La fel si aia cu guma, in loc sa iei de 10.000, iei de 5.000. Asa, si? Te duci cu nevasta-ta si luati de doua ori.

Noi vorbim de omul de rand, care s-a speriat ca batranii care nu au card nu mai pot sa-si ia banii. Vorbesc acum cu copiii, linistiti-va parintii si bunicii, asta e o harneala a lui Simion, ca n-are subiecte. Cum era si cu Firea, ca se vand copiii. S-a vandut, ma, vreun copil?

Deci, nu va duceti la banci sa depuneti banii, tineti-i acasa. Credeti ca il intreaba cineva pe Becali sau alti oameni cu bani de unde au doua milioane? Pai oamenii de buna credinta au pensii, au salarii, ei pot oricand sa justifice.

Mergeti cu sotia, iei tu de 5.000, ia si sotia de 5.000, o sfatuiesc sa isi ia si ea ceva frumos, si aia e. Domnule Iohannis, daca domnul Bolos nu poate sa explice masura asta, trebuie sa-l dati afara.”, a spus Dana Budeanu, la România TV, potrivit Stiripesurse.ro.

 

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top