Dan Stroe: Dragi elevi, să nu uitați că fiecare zi de școală este o oportunitate de a învăța și de a crește

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

A fost o zi plină de emoții și pentru elevii din comuna Bradu. Edilul Dan Stroe a fost prezent la deschiderea unui nou an școlar. Acesta a subliniat că educația reprezintă o prioritate pentru administrația locală și tocmai de aceea elevii și profesorii beneficiază de condiții moderne.

„Dragi brădeni,

Iată că a sosit din nou momentul primului clopoțel!

Acest început de an școlar, îi întâmpină pe elevii noștri cu noi soluții tehnice menite sa-i sprijine în procesul de învățare, să le stimuleze creativitatea, și să le lărgească orizontul cunoașterii.

Mă îngrijesc ca fiecare elev din localitatea noastră să aibă acces la cele mai noi metode gândite pentru a perfecționa procesul de predare, și de asemenea să ajutăm profesorii în misiunea lor de a modela viitorul copiilor noștri.

S-au achiziționat în acest scop, desktopuri, table interactive, laptop-uri, sisteme de sunet, camere de video conferință, multifuncționale etc. Au fost dotate laboratoarele de fizică, chimie, biologie, geografie și matematică, cu toate instrumentele necesare susținerii procesului educativ, toate aceste materiale de lucru fiind la standarde europene.

Dragi elevi, să nu uitați că fiecare zi de școală este o oportunitate de a învăța și de a crește. Cu pasiune și determinare, veți depăși orice provocare și veți atinge înălțimile dorite.

Vă doresc un an școlar frumos și plin de reușite!”, transmite primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top