Crima de la Mioveni – Declaraţii procuror, femeia putea fi salvată

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a declarat pentru Obiectiv de Argeș că Miniculescu a fost prezentat în fața instanței, dar judecătorii au decis că nu este un pericol și nu este nevoie să fie internat într-un ambulatoriu de specialitate.

„În jurul orelor 12 am fost sesizați cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de omor calificat, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș s-a deplasat la fața locului, a efectuat cercetări și a luat primele măsuri pentru soluționarea cauzei. A fost identificată persoana care a săvârșit această cauză. În prezent aceasta este reținută și urmează a fi prezentată Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. S-a reținut că fapta a fost făcută cu premeditare de o persoană care a mai fost cercetată în cursul anului 2014 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești pentru lovire și alte acte de violență, ultraj, tulburarea liniștii publice. Față de acea persoană s-a dispus, la acel moment, de netrimitere în judecată întrucât prin raportul de expertiză psihiatrică s-a constatat că a acționat fără discenământ. Totodată, la acel moment, a fost sesizată și Judecătoria Pitești cu propunerea de internare nevoluntară, ce a fost respinsă în acel moment” a spus Marius Ștefan, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Mai mult, după crima de astăzi, prim-procurorul a cerut toate documentele de la IPJ Argeș pentru ca procurorii să aibă la dispoziție tot istoricul mental al criminalului. „Vom solicita toate datele medicale care au stat la baza internărilor anterioare. Din datele depuse de IPJ Argeș, acesta a fost internat de mai multe ori în ultimul an, nevoluntar, pentru afecțiuni psihice” a mai spus Marius Ștefan.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top