Casa de Pensii Argeş are 84 de bilete de tratament balnear disponibile pentru pensionari în perioada 7 – 10 iunie 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 

Casa Judeţeană de Pensii Argeş are 84 de bilete de tratament balnear disponibile pentru perioada 7 – 10 iunie 2023, în staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş, Covasna, Eforie Sud, Mangalia, Olăneşti, Moneasa, Neptun, Pucioasa, Sovata, Târgu Ocna şi Techirghiol.

„Pentru seria 7 din acest an, cu date de plecare in perioada 07 – 10 iunie 2023, ne-au fost repartizate un numar de 84 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Covasna, Eforie Sud, Mangalia, Olanesti, Moneasa, Neptun, Pucioasa, Sovata, Targu Ocna si Techirghiol.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei http://www.cjparges.ro/bilete/2023/Seria_7_2023.pdf

Eliberarea biletelor se face pana in data de 26 mai 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.”, a transmis instituţia.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top