Marcel Ciolacu: „Sunt dispus să discut cu sindicatele din Educaţie”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, transmite sindicatelor din Educaţie că e dispus să discute despre doleanţele dascălilor, pentru a evita greva generală pe care profesorii au anunţat-o. Luni, 22 mai, elevii nu vor face ore, iar zilele de grevă se pot prelungi până la îngheţarea anului şcolar, după cum ameninţă sindicatele.

„Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învățământ și să facem împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală. Am vorbit și cu premierul Ciucă și am garanția că are o disponiblitate similară la dialog.

Sper că liderii sindicali înțeleg că această grevă produce haos nu numai în activitatea școlii, ci și în viețile a milioane de familii. Credința mea sinceră este că putem fi toți capabili să punem pe primul plan responsabilitatea și luciditatea.

Există cu siguranță soluții la care putem ajunge cu calm și rațiune, în timp ce copii își văd liniștiți de școală. Cred că asta așteaptă românii și de la liderii politici, și de la cei sindicali”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook., potrivit Stiripesurse.ro.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top