Cade pădurea pe ei, dar nu-și plătesc gunoiul. Cartier codas..

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Locatarii plătesc, dar administratorii preferă să achite cu prioritate apa, căldura, iar gunoiul … dacă mai rămâne ceva. Acest lucru a dus la introducerea taxei speciale pentru gunoi. 

Cristian Gentea le-a explicat piteştenilor prezenţi la dezbaterea bugetului motivul introducerii taxei: „În Trivale e jale cu încasarea gunoiului. Sunt asociaţii care nu au plătit gunoiul de ani de zile. Sunt chiar două asociaţii care nu au plătit niciodată. Am votat, la sfârşitul lunii trecute, în CL Piteşti, introducerea taxei speciale. Asociaţiile care nu plătesc, li se va rezilia contractul şi fiecare proprietar va face contract cu societatea care colectează gunoiul. Cine nu va face contract, va plăti, la primărie, această taxă. La contracte, se plăteşte 8,70 lei pe lună, iar la primărie, pentru că primăria nu poate încasa fracţie, taxa va fi calculată la 9 lei, lunar”

Și ca să se dea un exemplu, a fost citit si un nume, Ana Maria Neculce nu a plătit niciodată taxa pe gunoi. Probabil unora le miroase urât taxa pe gunoiul generat.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top