Ape mai curate. ABAAV a decolmatat râurile din sud

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Pe pârâul  Berivoaia au fost  executate lucrări de decolmatare pe o lungime de 3,25 km cu un volum de terasamente de 23,66 mii mc,  pe raza satului Negrași, comuna Negrași  pâna la confluența cu râul Dâmbovnic.  

Pârâul Berivoaia înainte…şi după…

 aşa


Pe râul Teleorman, în zonele de confluență și canalele adiacente, pe raza comunei Popești, au fost realizate decolmatări pe o lungime de 3,5 km cu un volum de terasamente de 11 mii mc.

Tot pe râul Telorman, în zonele de confluenţă şi canale, dar pe raza comunei Izvoru au fost realizate decolmatări pe o lungime de 2,5 km cu un volum de terasamente de 7 mii mc.


Pentru anul 2017 Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea are propuse lucrări de reprofilare și decolmatare pe aproximativ 55 km de cursuri de apă. Acestea sunt împărțite astfel: 20,7 km cu un volum de terasamente, de 136,4 mii mc, pentru asigurarea secțiunii de scurgere a apelor pe sectoarele de cursuri de apă amenajate, iar 33,487 km, cu un volum de terasamente de 205,861 mii mc pentru cursurile de apă neamenajate. Din totalul acestor lucrări, pentru cursurile de apă amenajate și neamenajate din județul Argeș sunt propuși 22 de km, cu un volum de terasamente de 160 mii mc.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top