Apare o nouă televiziune

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Postul de televiziune va mai transmite şi producţii proprii cum ar fi interviuri cu regizori, actori, critici de film şi de teatru, dar şi prezentări scurte ale filmelor ce vor urma.

“Lansarea canalului Cinemaraton face parte din strategia noastră de dezvoltare pornind de la analiza atentă a pieţei pe care operăm, oferind servicii pe care clienţii noştri le consideră importante pentru ei şi le apreciază. Această abordare este valabilă atât în cazul canalului Cinemaraton cât şi în cazul serviciilor de telefonie mobilă pe care o să le lansăm în curând”, spune Dinu Malacopol, directorul general Digital Cable Systems.

Pe noul canal Cinematron se vor difuza peste 1000 de filme româneşti pe an, alături de informaţii disponibile de pe platourile de filmare.


“Am ales să spunem povestea filmului românesc, aşa cum a fost ea scrisă în peste 100 de ani de existenţă şi aşa cum este scrisă ea acum, de către noul val al cinematografiei româneşti, care a uimit lumea în ultimul deceniu şi jumătate. Cred cu tărie că un difuzor de televiziune are menirea de a informa şi, în acelaşi timp, a educa publicul căruia i se adresează. A spune povestea filmului românesc este un fel de a aprecia munca miilor de actori, regizori, scenografi, muzicieni, tehnicieni care au fost implicaţi în producerea filemlor şi, implicit, un mod de a reflecta la momentele istorice în care ele au fost create” spune Dan Voicu, directorul canalului Cinemaraton., citat de Evz.ro

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top