120 de preșcolari de la Grădinița „Dumbrava minunată” au primit lecţii de educaţie rutieră

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vineri, 120 de preșcolari de la Grădinița „Dumbrava minunată” din Piteşti au primit lecţii de educaţie rutieră de la poliţiştii locali. Copiii au fost ȋncântaţi de această experienţă şi au promis că vor fi atenţi atunci când traversează strada. Acţiunile de acest gen vor continua.

“Vineri, 12.04.2024, în cadrul proiectului „Educație rutieră, educație pentru viață”, polițiștii locali au fost oaspeții Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”, din Pitești.

Cei 120 de preșcolari au fost foarte încântați de această vizită și au participat activ la discuțiile în care au fost dezbătute reguli de circulație pentru cei mici și nu numai, printre care alegerea locurilor de joacă sigure, traversarea regulamentară a străzii, dar și comportamentul în societate.

Drept recompensă, copiii au primit de la polițiștii locali un „ghid al micului pieton”, pe care l-au luat acasă și au promis solemn că vor ține cont de toate recomandările.

Pe viitor, polițiștii locali din Pitești vor continua acțiunile în unitățile de învățământ din Pitești.”, a transmis Primăria Piteşti.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top