Ziua Mondială a Mediului, sărbătorită la Mioveni!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Ziua Mondială a Mediului, care se sărbătorește anual pe 5 iunie, a fost marcată astăzi, printr-o acțiune de ecologizare la care au participat reprezentanțaii administrației locale și cei ai Consiliului Local Mioveni. De asemenea, au luat parte la acţiuni şi deţinuţi de la Penitenciarul Mioveni.

 

 

„Peste 200 de angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local au luat parte la această acțiune de ecologizare, la finalul căreia au fost adunați din natură zeci de saci cu deșeuri.

La această campanie s-a alăturat și Penitenciarul Mioveni cu un grup de persoane private de libertate, care au cosit şi ecologizat zona verde din jurul complexului penitenciar.

Participanții au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea ADI Servsal Argeș, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Mulțumesc tuturor colegilor din primărie, cât și reprezentanților instituțiilor din subordine care au răspuns acestei inițiative civice!”, a anunţat Primăria Mioveni.

 

 

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top