TSD Argeș: Împreună suntem mai puternici pentru toți tinerii din România și Republica Moldova!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
În acest weekend a avut loc Școala Politică a #Tineretului Democrat din Republica Moldova, unde echipa #TSD România a fost prezentă cu o delegație de 7 membri.
„Dintre aceștia au făcut parte și colegii noștri Andrei Grigore – unul dintre coordonatorii TSD Argeș și Ciprian Turlea – președinte al Tsd Mioveni și viceprimar al orașului Mioveni.
📋Pe agenda comună a celor două organizații de tineret regăsim implementarea de proiecte publice dedicate segemnetului de tineret, idei de propuneri legislative pentru elevi și studenți, dar și utilizarea corectă a rețelelor sociale în mediul politic, atât în România cât și în Republica Moldova.
👉Totodată am avut plăcerea de a ne întâlni și de a discuta inclusiv cu liderii Partidului Social Democrat European din Republica Moldova – domnul președinte Ion Sula, fost ministru al agriculturii, președintele organizației de femei a PSDE Moldova și fost ministru al muncii, doamna Valentina Buliga și vicepreședintele PSDE Moldova, fost sef al corpului de control al Prim-ministrului, domnul Eremie Priseajniuc.
🙏Le mulțumim colegilor noștri de peste Prut pentru primirea călduroasă din aceste zile și felicităm inițiativa președintelui TD Moldova, Vadim Jora, care a construit în jurul său o echipă eficientă!
🤝 Împreună suntem mai puternici pentru toți tinerii din România și Republica Moldova!”, transmite TSD Argeș.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top