Studenţi români şi olandezi în vizită la Staţia de Epurare Piteşti

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Programul WETSKILLS, organizat cu sprijinul Ambasadei Olandei în România şi în colaborare cu Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti şi Universitatea Politehnică din Bucureşti, este dedicat viitorilor profesionişti în domeniul apei şi are incluse o serie de acţiuni de documentare şi de lucru în echipe mixte româno-olandeze în perioada premergătoare desfăşurării competiţiei din cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre Europa de Est. Între aceste acţiuni este inclusă şi o vizită de studiu la o staţie de epurare din România, societatea Apă Canal 2000 SA fiind aleasă pentru a împărtăşi viitorilor specialişti aspecte legate de tratarea apelor uzate, ca bun exemplu în managementul acestor ape.

Forumul Regional al Apei Dunăre Europa de Est este organizat de Asociaţia Română a Apei şi va avea loc la Bucureşti, Palatul Parlamentului, în perioada 15 – 17 mai 2017.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va participa la manifestările organizate în cadrul Forumului, la fel ca şi în anii trecuţi. 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top