Slujbă arhierească la Biserica Penitenciarului Mioveni!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Duminică, 24.09.2023, la Biserica Penitenciarului Mioveni, ȊPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, va oficia Sf. Liturgie alături de un sobor de preoţi, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la sfințirea Bisericii din Penitenciarul Mioveni.

“Evenimentul central, ce aniversează un sfert de veac de la sfințirea Capelei Penitenciarului Mioveni, este slujba Sfintei Liturghii, oficiată duminică de Înaltpreasfințitul Calinic – Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și un sobor de preoți format din reprezentanții Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și preoții capelani din Administrația Națională a Penitenciarelor.

În acest context religios, începând cu ora 08:00, Penitenciarul Mioveni organizează evenimente cu o însemnătate specială pentru toți cei care au slujit de-a lungul timpului în sistemul penitenciar, precum și pentru cei ce activează în prezent.

Clipele de rugăciune și sărbătoare vor fi împărtășite alături de parteneri, reprezentanți ai mediului juridic, ai instituțiilor publice și alături de colegi și de familiile lor.”, a transmis Penitenciarul Mioveni.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top