Sindicate: ‘Nu ne măriți salariile, ci NE LUAȚI și CONTRIBUTIILE!’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Şedinţa Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor a fost întreruptă marţi de două ori când se discuta Legea salarizării, după ce sindicaliştii au acuzat parlamentarii că le iau bani în loc să le dea şi că măririle de salarii sunt „minciuni spuse la televizor”.
 
„Nimeni nu o să primească niciun spor. (…) Nu mai minţiţi la televizor că ne măriţi salariile, că ne luaţi. Ne luaţi şi contribuţiile de la angajat la angajator şi o să venim cu bani de acasă. O să închidem ţara asta şi plecăm. Rămâneţi singuri în Parlament! V-aţi bătut joc de noi. (…) E o lege de rahat!”, a spus preşedintele SNPPC Dumitru Coarnă, în timpul dezbaterilor.
 
Preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor Adrian Solomon l-a avertizat pe Coarnă că va ruga chestorii să intervină în cazul în care nu se poate „abţine”.
 
„Domnul Coarnă nu are decât miliţia în cap. (…) Dacă nu puteţi să vă abţineţi o să rog chestorii Camerei să intervină”, a spus Solomon.
 
‘Să mă dea afară!”, a replicat Coarnă.
 
Preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor l-a invitat pe Coarnă să meargă în Parcul Izvor, locul unde au loc proteste organizate de sindicate.
 
„Eu am impresia că mulţi de la noi, de la poliţie, o sa vină cu bani de acasă. Noi vom fi în situaţia să închidem poliţiile şi să plecăm acasă. (…) Era vorba de impactul financiar şi ordonatorul de credite. Am făcut scandalul în Senat, au făcut pe ordonatorul principal, acum au revenit şi au dus din nou pe fiecare ordonator de credite. Acum au revenit şi au dus din nou pe fiecare ordonator de credite. Sistemul de apărare, siguranţă şi ordine publică, dacă va fi închis, va fi închis de acel articol 25 cu transferul pe fiecare ordonator de credite”, a declarat Coarnă, după ce a ieşit din sala de şedinţe., transmite Mediafax.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top