Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu ameninţat cu DNA. PSD: "RUPE-L!"

La Spitalul Judeţean Argeş a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post de kinetoterapeut, vineri fiind afişate şi rezultatele. După mai multe probe, câştigător a fost desemnat Petcu Ionel Viorel. Şi acum, s-a declanşat jihadul pentru Dan Manu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. Tatăl celui de-al doilea clasat, ameninţă cu plângere la DNA împotriva lui Manu. Ba mai mult, părintele revoltat spune că se bucură şi de susţinerea unora dintre membrii PSD Argeş.

Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu ameninţat cu DNA. PSD:

Ovidiu Neacşu, fost revoluţionar, a declarat pentru Momentul Zilei că se gândeşte serios să depună o plângere împotriva preşedintelui CJ, Dan Manu, deoarece consideră că acest concurs a fost "aranjat."

Ovidiu Neacşu: "Timp de doi ani, cât a fost preşedinte Florin Tecău, nu s-a putut scoate la concurs postul. Cum a venit Dan Manu, s-a organizat concurs dedicat lui Petcu Viorel. Eu cer reorganizarea concursului chiar în sediul DNA, dacă se poate. Mă gândesc să depun o plângere şi la DNA şi chiar unii primari PSD m-au încurajat: <<Rupe-l pe Manu!>>, mi-au zis. Noi suntem o familie respectabilă, eu am fost împuşcat în picior la Revoluţie, nu accept să fim terfeliţi de mafia asta!"

 În replică, preşedintele Dan Manu, a explicat: „Nu comentez acest lucru, deoarece concursul de la Spitalul Judeţean nu intră în atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean, pentru asta există comisie de examinare!”